Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Stormbanen – Springkussenverhuur Nederland

Wie klimt, springt, glijdt en rent het snelst over de stormbaan? Organiseer jij een feest of evenement en wil je graag een stormbaan op het feest hebben? Dan is Springkussenverhuur Nederland de perfecte partner! Bij ons huur je gemakkelijk springkussens, stormbanen, oud-Hollandse spellen en opblaasattracties! Ons uitgebreide assortiment bevat niet alleen stormbanen in gezellige kleuren, maar ook een breed assortiment aan themastormbanen. Heb je niet veel ruimte beschikbaar, maar wil je toch een gave stormbaan neerzetten? Dan kan dat met de ministormbaan van maar liefst 10 meter lang.

 

Verschillende soorten stormbanen

De stormbanen zijn er in verschillende soorten maten, voor zowel kleine als grote feesten. Elke stormbaan biedt zijn eigen variatie, met verschillende hindernissen om te overwinnen. Met verschillende thema’s zoals de kleurrijke kleurenrun stormbaan, de tropische jungle stormbaan, de toffe Graffiti stormbaan, de stoere voetbal stormbaan en meer, zijn er genoeg opties voor iedereen. Zo kan iedereen de beste stormbaan kiezen die bij hen past!

 

 

Waarom Springkussenverhuur Nederland?

Het beste van alles is dat Springkussenverhuur Nederland altijd bij jou in de buurt is. Onze filialen zijn verspreid over het hele land en zorgen ervoor dat jij gemakkelijk toegang hebt tot hoogwaardige en veilige stormbanen en andere feestbenodigdheden. We begrijpen dat elk evenement uniek is, daarom staan we klaar om samen met jou het perfecte pakket samen te stellen dat aansluit bij jouw wensen en behoeften. Benieuwd naar een vestiging bij jou in de buurt? Scroll dan iets naar beneden om een vestiging bij jou in de buurt te vinden!

Vragen over de Springkussenverhuur Nederland? Neem dan gerust contact met ons op.

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Wij zittend gevestigd in:

Klantenservice

Contactgegevens

E. Info@springkussenverhuur-nederland.nl
Singel 329
3311 HE, Dordrecht