Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Contactgegevens van Springkussenverhuur Zwolle

Bezoek onze website!

Contactgegevens van Springkussenverhuur Zwolle

Mail: info@springkussenverhuur-zwolle.nl

Web: www.springkussenverhuur-zwolle.nl

Tel: 085-2007978

Afhaaladres

Schoenerweg 1B, 8042 PJ Zwolle

BTW nummer: NL859000825B01
KvK nummer: 72136731

Als je in het gezellige Zwolle woont en op zoek bent naar de perfecte aanvulling voor je feest of evenement, dan is Springkussenverhuur Zwolle dé partner voor jou! Ontdek waarom wij jouw evenement tot een groot succes kunnen maken:

  • Springkussens: Levendige en veilige attracties die garant staan voor urenlang plezier, speciaal ontworpen voor de jongste feestvierders.
  • Stormbanen & Glijbanen: Voor de avontuurlijke geesten bieden we opwindende stormbanen en glijbanen die zorgen voor extra opwinding en sensatie.
  • Sport & Spel: Voeg een sportieve en amusante touch toe aan je feest met ons diverse aanbod aan sport- en spelactiviteiten.
  • Partymaterialen: Maak van je evenement een complete belevenis met ons ruime assortiment aan praktische partymaterialen.

Bij Springkussenverhuur Zwolle begrijpen we dat variatie de sleutel is tot een geslaagd feest. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige springkussens, maar ook een gevarieerde selectie aan stormbanen, glijbanen, sport- en spelactiviteiten, en praktische partymaterialen. Met onze lokale service zorgen we ervoor dat jouw evenement in Zwolle een groot succes wordt.

Kies voor diversiteit, kwaliteit en plezier met Springkussenverhuur Zwolle!

Afhalen en terugbrengen alleen op afspraak!


Heeft u nog vragen over de springkussens? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice

Contactgegevens

E. Info@springkussenverhuur-nederland.nl
Singel 329
3311 HE, Dordrecht