Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Contactgegevens van Springkussenverhuur Flevoland

Bezoek onze website!

Contactgegevens van Springkussenverhuur Flevoland

Mail: info@springkussenverhuur-flevoland.nl

Web: www.springkussenverhuur-flevoland.nl

Tel. 085-2007978

Afhaaladres

Zandzuigerstraat 29, 1333 MV Almere

BTW nummer: NL859000825B01
KvK nummer: 72136731

Als je in de levendige omgeving van Flevoland woont en op zoek bent naar dé perfecte toevoeging voor je feest of evenement, dan ben je aan het juiste adres bij Springkussenverhuur Flevoland! Ontdek waarom wij de ideale keuze zijn:

  • Service: Geniet van persoonlijke aandacht en een soepele service met onze lokale aanwezigheid. Wij staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en de reservering vlot te regelen.
  • Kwaliteit: Ervaar hoogwaardige springkussens en attracties die voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Veiligheid staat bij ons voorop, zodat jong en oud zorgeloos kunnen genieten.
  • Fun: Voeg een dosis plezier toe aan je evenement met kleurrijke springkussens, uitdagende stormbanen en andere leuke activiteiten. Laat de feestvreugde beginnen!

Bij Springkussenverhuur Flevoland begrijpen we dat elk feest uniek is. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige springkussens, maar ook een breed scala aan attracties voor alle leeftijden. Met onze lokale service zorgen we ervoor dat jouw evenement in Flevoland een doorslaand succes wordt.

Kies voor persoonlijke service, kwaliteit en vooral veel fun met Springkussenverhuur Flevoland!

Afhalen en terugbrengen alleen op afspraak!


Heeft u nog vragen over de springkussens? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice

Contactgegevens

E. Info@springkussenverhuur-nederland.nl
Singel 329
3311 HE, Dordrecht