Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Contact gegevens van Springkussenverhuur West Friesland

Bezoek onze website!

Contactgegevens van Springkussenverhuur West Friesland

Mail: info@springkussenverhuur-westfriesland.nl

Web: www.springkussenverhuur-westfriesland.nl

Tel: 0229 220033

Afhaaladres

Wieder 19, 1648 GA De Goorn

BTW nummer: NL209609060B01
KvK nummer: 65553225

Als je in het sfeervolle West Friesland woont en op zoek bent naar de perfecte aanvulling voor je feest of evenement, dan is Springkussenverhuur West Friesland dé keuze voor jou! Ontdek waarom wij jouw evenement onvergetelijk kunnen maken:

  • Springkussens: Levendige en veilige attracties die garant staan voor urenlang plezier, speciaal ontworpen voor de jongste feestvierders.
  • Stormbanen: Voor de avontuurlijke feestgangers bieden we opwindende stormbanen die zorgen voor extra spanning en sensatie.
  • Attracties: Transformeer je evenement met een gevarieerd aanbod aan attracties, van kleurrijk en creatief tot indrukwekkend en betoverend.
  • Spellen: Voeg een speels element toe aan je feest met ons diverse assortiment aan spellen, geschikt voor alle leeftijden.

Bij Springkussenverhuur West Friesland begrijpen we dat variatie essentieel is voor een geslaagd feest. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige springkussens, maar ook een gevarieerde selectie aan stormbanen, attracties en spellen. Met onze lokale service zorgen we ervoor dat jouw evenement in West Friesland een groot succes wordt.

Kies voor diversiteit, kwaliteit en plezier met Springkussenverhuur West Friesland!

Afhalen en terugbrengen alleen op afspraak!


Heeft u nog vragen over de springkussens? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice

Contactgegevens

E. Info@springkussenverhuur-nederland.nl
Singel 329
3311 HE, Dordrecht