Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Contactgegevens van Springkussenverhuur Zeeland

Bezoek onze website!

Contactgegevens van Springkussenverhuur Zeeland

Mail: info@springkussenverhuur-zeeland.nl

Web: www.springkussenverhuur-zeeland.nl

Tel: 06-47497769

Afhaaladres

Roompotstraat 7, 4301 RE Zierikzee

BTW nummer: NL001210642B14
KvK nummer: 244478501

Als je in het prachtige Zeeland woont en op zoek bent naar de perfecte toevoeging voor je feest of evenement, dan is Springkussenverhuur Zeeland de ideale keuze voor jou! Ontdek waarom wij jouw evenement tot een groot succes kunnen maken:

  • Springkussens: Levendige en veilige attracties die zorgen voor urenlang plezier, speciaal ontworpen voor de jongste feestvierders.
  • Stormbanen & Glijbanen: Voor de avontuurlijke geesten bieden we opwindende stormbanen en glijbanen die zorgen voor extra opwinding en sensatie.
  • Sport & Spel: Voeg een sportieve en amusante touch toe aan je feest met ons diverse aanbod aan sport- en spelactiviteiten.
  • Partymaterialen: Maak van je evenement een complete belevenis met ons ruime assortiment aan praktische partymaterialen.

Bij Springkussenverhuur Zeeland begrijpen we dat variatie de sleutel is tot een geslaagd feest. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige springkussens, maar ook een gevarieerde selectie aan stormbanen, glijbanen, sport- en spelactiviteiten, en praktische partymaterialen. Met onze lokale service zorgen we ervoor dat jouw evenement in Zeeland een groot succes wordt.

Kies voor diversiteit, kwaliteit en plezier met Springkussenverhuur Zeeland!

Afhalen en terugbrengen alleen op afspraak!


Heeft u nog vragen over de springkussens? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice

Contactgegevens

E. Info@springkussenverhuur-nederland.nl
Singel 329
3311 HE, Dordrecht