Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Contactgegevens van Springkussenverhuur Groene Hart

Bezoek onze website!

Contactgegevens van Springkussenverhuur Groene Hart

Mail: info@springkussenverhuur-groenehart.nl

Web: www.springkussenverhuur-groenehart.nl

Tel: 06-15620966

Afhaaladres

Ambachtweg 4a, 2841 LZ Moordrecht Reeuwijk

BTW nummer: NL126270491B01
KvK nummer: 65200241

Als je in het schilderachtige Groene Hart woont en op zoek bent naar de kers op de taart voor je feest of evenement, dan ben je bij Springkussenverhuur Groene Hart aan het juiste adres! Ontdek waarom wij de perfecte keuze zijn:

  • Service: Geniet van een persoonlijke en lokale service die snel en efficiënt jouw wensen en behoeften vervult. Onze aanwezigheid in het Groene Hart zorgt voor een vlotte afhandeling van je reservering.
  • Kwaliteit: Ervaar topkwaliteit springkussens en attracties die voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Veiligheid staat voorop, zodat iedereen met een gerust hart kan genieten.
  • Fun: Voeg een flinke dosis plezier toe aan je evenement met kleurrijke springkussens, uitdagende stormbanen en andere amusante activiteiten. Laat het feest beginnen!

Bij Springkussenverhuur Groene Hart begrijpen we dat elk feest uniek is. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige springkussens, maar ook een gevarieerd scala aan attracties voor alle leeftijden. Met onze lokale service zorgen we ervoor dat jouw evenement in het Groene Hart een groot succes wordt.

Kies voor persoonlijke service, kwaliteit en vooral veel fun met Springkussenverhuur Groene Hart!

Afhalen en terugbrengen alleen op afspraak!


Heeft u nog vragen over de springkussens? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice

Contactgegevens

E. Info@springkussenverhuur-nederland.nl
Singel 329
3311 HE, Dordrecht