Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Contactgegevens van Springkussenverhuur Den Bosch

Bezoek onze website!

Contactgegevens Springkussenverhuur Den Bosch

Mail: info@springkussenverhuur-denbosch.nl 

Web: www.springkussenverhuur-denbosch.nl

Tel. 06-36120412

Afhaaladres

Ertveldweg 29 (gate 3, loods 12), 5231 XA ‘s-Hertogenbosch

BTW nummer: NL002154428B36
KvK nummer: 57854882

Als je in het bruisende Den Bosch woont en op zoek bent naar de ultieme toevoeging voor je feest of evenement, zoek dan niet verder! Ontdek de vele voordelen van Springkussenverhuur Den Bosch en maak jouw bijeenkomst onvergetelijk:

  • Persoonlijke Service: Ervaar een service op maat met onze lokale aanwezigheid. Wij staan garant voor persoonlijke aandacht, snelle reacties en een soepele afhandeling van jouw reservering.
  • Breed Assortiment: Kies uit een uitgebreid assortiment aan attracties, waaronder levendige springkussens, uitdagende stormbanen en diverse andere activiteiten. Voor ieder wat wils!
  • Hoge Kwaliteit: Geniet van topkwaliteit springkussens en attracties die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Veiligheid staat bij ons voorop, zodat jong en oud zorgeloos kunnen genieten.

Met Springkussenverhuur Den Bosch kies je niet alleen voor een persoonlijke service, maar ook voor een breed assortiment aan hoogwaardige attracties. Wij begrijpen dat jouw evenement uniek is, en daarom bieden we een diverse selectie aan entertainmentopties.

Kies voor persoonlijke service, een breed assortiment en hoge kwaliteit met Springkussenverhuur Den Bosch!

Afhalen en terugbrengen alleen op afspraak!


Heeft u nog vragen over de springkussens? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice

Contactgegevens

E. Info@springkussenverhuur-nederland.nl
Singel 329
3311 HE, Dordrecht