Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Contactgegevens van Springkussenverhuur Rotterdam

Bezoek onze website!

Contactgegevens van Springkussenverhuur Rotterdam

Mail: info@springkussenverhuur-rotterdam.nl

Web: www.springkussenverhuur-rotterdam.nl

Tel. 010 303 2991

Afhaaladres

Handelsweg 81, 2988 DB Ridderkerk – afslag Rotterdam IJsselmonde

BTW nummer: NL852600975.B01
KvK nummer: 57484848

Als je in de bruisende omgeving van Rotterdam woont en op zoek bent naar de perfecte toevoeging voor je feest of evenement, dan is Springkussenverhuur Rotterdam dé partner voor jou! Ontdek waarom wij de ideale keuze zijn voor een feest om nooit te vergeten:

  • Service: Geniet van onze persoonlijke en lokale service, waarbij we snel en efficiënt jouw wensen vervullen. Jouw gemak staat bij ons voorop.
  • Kwaliteit: Ervaar hoogwaardige springkussens en attracties die voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Veiligheid is onze prioriteit, zodat iedereen zorgeloos kan genieten.
  • Fun: Voeg een flinke dosis plezier toe aan je evenement met kleurrijke springkussens, uitdagende stormbanen en andere amusante activiteiten. Het feest begint hier!

Bij Springkussenverhuur Rotterdam begrijpen we dat variatie de sleutel is tot een geslaagd feest. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige springkussens, maar ook een gevarieerde selectie aan stormbanen en andere leuke activiteiten. Met onze lokale service zorgen we ervoor dat jouw evenement in Rotterdam een groot succes wordt.

Kies voor persoonlijke service, kwaliteit en vooral veel fun met Springkussenverhuur Rotterdam!

Afhalen en terugbrengen alleen op afspraak!


Heeft u nog vragen over de springkussens? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice

Contactgegevens

E. Info@springkussenverhuur-nederland.nl
Singel 329
3311 HE, Dordrecht