Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Contact gegevens van Springkussenverhuur Utrecht

Bezoek onze website!

Contactgegevens van Springkussenverhuur Utrecht

Mail: info@springkussenverhuur-utrecht.nl

Web: www.springkussenverhuur-utrecht.nl

Tel: (035) 303 0037

Afhaaladres

Zuidereind 5, 3741 LG Baarn

BTW nummer: NL 825689181.B01
KvK nummer: 71407235

Als je in de bruisende omgeving van Utrecht woont en op zoek bent naar de ideale aanvulling voor je feest of evenement, dan is Springkussenverhuur Utrecht dé partner voor jou! Ontdek waarom wij jouw evenement tot een groot succes kunnen maken:

  • Service: Geniet van onze persoonlijke en lokale service, waarbij we snel en efficiënt jouw wensen vervullen. Onze toewijding staat garant voor een soepel verloop van jouw evenement.
  • Kwaliteit: Ervaar hoogwaardige springkussens en attracties die voldoen aan strikte veiligheidsnormen. Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit, zodat iedereen onbezorgd kan genieten.
  • Fun: Voeg een flinke dosis plezier toe aan je evenement met kleurrijke springkussens, uitdagende stormbanen en andere amusante activiteiten. Het feest begint hier!

Bij Springkussenverhuur Utrecht begrijpen we dat variatie de sleutel is tot een geslaagd feest. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige springkussens, maar ook een gevarieerde selectie aan stormbanen en andere leuke activiteiten. Met onze lokale service zorgen we ervoor dat jouw evenement in Utrecht een groot succes wordt.

Afhalen en terugbrengen alleen op afspraak!

Heeft u nog vragen over de springkussens? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice

Contactgegevens

E. Info@springkussenverhuur-nederland.nl
Singel 329
3311 HE, Dordrecht