Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Contact gegevens van Springkussenverhuur Tilburg

Bezoek onze website!

Onze contactgegevens

Mail: info@springkussenverhuur-tilburg.nl

Web: www.springkussenverhuur-tilburg.nl

Tel: 085- 0717053

Afhaaladres

Kapitein Hatterasstraat 7, 5015 BB Tilburg

BTW nummer: NL855590014B01
KvK nummer: 64262375

Als je in het gezellige Tilburg woont en op zoek bent naar de perfecte aanvulling voor je feest of evenement, dan is Springkussenverhuur Tilburg de ideale keuze voor jou! Ontdek waarom wij jouw evenement tot een groot succes kunnen maken:

  • Springkussens: Levendige en veilige attracties die zorgen voor urenlang plezier, speciaal ontworpen voor de jongste feestvierders.
  • Stormbanen: Voor de avontuurlijke feestgangers bieden we opwindende stormbanen die garant staan voor extra spanning en sensatie.
  • Attracties: Transformeer je evenement met een gevarieerd aanbod aan attracties, van kleurrijk en creatief tot indrukwekkend en betoverend.
  • Spellen: Voeg een speels element toe aan je feest met ons diverse assortiment aan spellen, geschikt voor alle leeftijden.
  • Tenten & Partymaterialen: Creëer de perfecte feestelijke setting met onze tenten en praktische partymaterialen.

Bij Springkussenverhuur Tilburg begrijpen we dat variatie essentieel is voor een geslaagd feest. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige springkussens, maar ook een gevarieerde selectie aan stormbanen, attracties, spellen, tenten en partymaterialen. Met onze lokale service zorgen we ervoor dat jouw evenement in Tilburg een groot succes wordt.

Afhalen en terugbrengen alleen op afspraak!


Heeft u nog vragen over de springkussens? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice

Contactgegevens

E. Info@springkussenverhuur-nederland.nl
Singel 329
3311 HE, Dordrecht