Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Contactgegevens van Springkussenverhuur Venlo

Bezoek onze website!

Contactgegevens van Springkussenverhuur Venlo

Mail: info@springkussenverhuur-venlo.nl

Web: www.springkussenverhuur-venlo.nl

Tel: 085-0717053

Afhaaladres

Panhuisstraat 60, 5913 TN Venlo

BTW nummer: NL855590014B01
KvK nummer: 64262375

Als je in het pittoreske Venlo woont en op zoek bent naar de perfecte aanvulling voor je feest of evenement, dan is Springkussenverhuur Venlo de ideale keuze voor jou! Ontdek waarom wij jouw evenement tot een groot succes kunnen maken:

  • Springkussens: Levendige en veilige attracties die garant staan voor urenlang plezier, speciaal ontworpen voor de jongste feestvierders.
  • Stormbanen: Voor de avontuurlijke feestgangers bieden we opwindende stormbanen die zorgen voor extra spanning en sensatie.
  • Attracties: Transformeer je evenement met een gevarieerd aanbod aan attracties, van kleurrijk en creatief tot indrukwekkend en betoverend.
  • Spellen: Voeg een speels element toe aan je feest met ons diverse assortiment aan spellen, geschikt voor alle leeftijden.
  • Tenten & Partymaterialen: Creëer de perfecte feestelijke setting met onze tenten en praktische partymaterialen.

Bij Springkussenverhuur Venlo begrijpen we dat variatie essentieel is voor een geslaagd feest. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige springkussens, maar ook een gevarieerde selectie aan stormbanen, attracties, spellen, tenten en partymaterialen. Met onze lokale service zorgen we ervoor dat jouw evenement in Venlo een groot succes wordt.

Afhalen en terugbrengen alleen op afspraak!


Heeft u nog vragen over de springkussens? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice

Contactgegevens

E. Info@springkussenverhuur-nederland.nl
Singel 329
3311 HE, Dordrecht