Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Contactgegevens van Springkussenverhuur Haaglanden

Bezoek onze website!

Contactgegevens van Springkussenverhuur Haaglanden

Mail: info@springkussenverhuur-haaglanden.nl

Web: www.springkussenverhuur-denhaag.nl

Tel: 06-33762159

Afhaaladres

Binckhorstlaan 291 B, 2516 BC Den Haag

BTW nummer: NL 001565354B70
KvK nummer: 65200241

Als je in het levendige Haaglanden woont en op zoek bent naar dé perfecte toevoeging voor je feest of evenement, dan ben je bij Springkussenverhuur Haaglanden aan het juiste adres! Ontdek waarom wij de ideale keuze zijn:

  • Service: Profiteer van onze persoonlijke en lokale service die gericht is op het vervullen van jouw specifieke wensen. Wij staan klaar om je te assisteren en de reservering soepel te laten verlopen.
  • Kwaliteit: Ervaar topkwaliteit springkussens en attracties die voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Veiligheid staat bij ons voorop, zodat iedereen met een gerust hart kan genieten.
  • Fun: Voeg een flinke dosis plezier toe aan je evenement met kleurrijke springkussens, uitdagende stormbanen en andere amusante activiteiten. Laat het feest beginnen!

Bij Springkussenverhuur Haaglanden begrijpen we dat elk feest uniek is. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige springkussens, maar ook een gevarieerd scala aan attracties voor alle leeftijden. Met onze lokale service zorgen we ervoor dat jouw evenement in Haaglanden een groot succes wordt.

Kies voor persoonlijke service, kwaliteit en vooral veel fun met Springkussenverhuur Haaglanden!

Afhalen en terugbrengen alleen op afspraak!


Heeft u nog vragen over de springkussens? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice

Contactgegevens

E. Info@springkussenverhuur-nederland.nl
Singel 329
3311 HE, Dordrecht