Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Contactgegevens van Springkussenverhuur Leeuwarden

Bezoek onze website

Contactgegevens van Springkussenverhuur Leeuwarden

Mail: info@springkussenverhuur-leeuwarden.nl

Web: www.springkussenverhuur-leeuwarden.nl

Tel. 06-19222319

Afhaaladres

Ouddeelstraat 19, 8936 AZ Leeuwarden

BTW nummer: NL 864192605B01
KvK nummer: 87063816

Als je in de bruisende omgeving van Leeuwarden woont en op zoek bent naar de perfecte toevoeging voor je feest of evenement, dan is Springkussenverhuur Leeuwarden jouw ideale partner! Ontdek waarom wij dé keuze zijn voor een onvergetelijk evenement:

  • Springkussens: Levendige en veilige attracties die garant staan voor eindeloos plezier, perfect voor de jongste feestvierders.
  • Stormbanen: Voor de avontuurlijke geesten bieden we opwindende stormbanen die zorgen voor een extra dosis spanning en sensatie.
  • Attracties: Transformeer je evenement met een divers aanbod aan attracties, van kleurrijk en creatief tot indrukwekkend en betoverend.
  • Spellen: Voeg een speels element toe aan je feest met ons gevarieerde assortiment aan spellen, geschikt voor alle leeftijden.

Bij Springkussenverhuur Leeuwarden begrijpen we dat variatie de sleutel is tot een geslaagd feest. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige springkussens, maar ook een gevarieerde selectie aan stormbanen, attracties en spellen. Met onze lokale service zorgen we ervoor dat jouw evenement in Leeuwarden een groot succes wordt.

Afhalen en terugbrengen alleen op afspraak!


Heeft u nog vragen over de springkussens? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice

Contactgegevens

E. Info@springkussenverhuur-nederland.nl
Singel 329
3311 HE, Dordrecht