Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Contactgegevens van Springkussenverhuur Amsterdam

Bezoek onze website!

Contactgegevens van Springkussenverhuur Amsterdam

Mail: info@springkussenverhuur-amsterdam.nl

Web: www.springkussenverhuur-amsterdam.nl

Tel: 085 200 7978

Afhaaladres

Weesperstraat 124, 1112 AP Diemen

BTW nummer: NL859000825B01
KvK nummer: 72136731

Wanneer u zich in de bruisende omgeving van Amsterdam bevindt en op zoek bent naar de perfecte toevoeging voor uw evenement, is Springkussenverhuur Amsterdam dé keuze! Ontdek de voordelen van onze diensten:

  • Kwaliteit: Ervaar springkussens en attracties van topkwaliteit, veilig en gecertificeerd voor gegarandeerd speelplezier.
  • Service: Profiteer van onze lokale aanwezigheid voor persoonlijke service, snelle reactietijden en een soepele afhandeling van uw reservering.
  • Diversiteit aan Fun: Maak uw evenement onvergetelijk met ons gevarieerde aanbod, inclusief kleurrijke springkussens, uitdagende stormbanen en een breed scala aan leuke activiteiten voor alle leeftijden.

Met Springkussenverhuur Amsterdam kiest u niet alleen voor kwaliteit en service, maar ook voor een diverse en plezierige ervaring die uw evenement naar nieuwe hoogten tilt! Neem vandaag nog contact met ons op en maak van uw gelegenheid een doorslaand succes.

Afhalen en terugbrengen alleen op afspraak!


Heeft u nog vragen over de springkussens? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Bezorging & opzetservice

Scherpe prijzen

Hoge kwaliteit

Maatwerk mogelijk

Snelle service

Klantenservice

Contactgegevens

E. Info@springkussenverhuur-nederland.nl
Singel 329
3311 HE, Dordrecht