Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Wij gaan viral op Youtube!

Je leest het goed: Springkussenverhuur Nederland heeft zijn eigen YouTube kanaal. Precies, we gaan met onze tijd mee. Maar ook omdat we weten dat jullie liever naar een filmpje kijken dan naar een saaie handleiding (al kunnen die ook heel nuttig zijn).

We laten op ons kanaal zien hoe makkelijk het is om springkussen op te zetten. Want eerlijk is eerlijk, het is allemaal niet heel moeilijk. Je pakt het springkussenpakket op, je legt het op de juiste plaats en vouwt het uit. Vervolgens sluit je de ventilator aan op het springkussen en steek je de stekker van de ventilator in het stopcontact. En dan is het letterlijk en figuurlijk wachten geblazen! Een ruime minuut om precies te zijn. Dan staat het springkussen naar je te lachen in volle glorie. Bewijs? Kijk het filmpje hieronder.

In de toekomst ga je nog veel meer van ons kanaal op YouTube zien. Onder meer andere springkussens die opgeblazen worden, en de springkussens vol in actie uiteraard. Omdat er niets leukers is op deze wereld dan om mensen plezier te zien hebben met springkussens. En omdat het gewoon heel leuk is om te kijken hoe een springkussen opgeblazen wordt. Van een hoopje plastic tot een prachtig opgeblazen kasteel, toren of rodeostier. Het kan allemaal!

Klantenservice

Contactgegevens

E. Info@springkussenverhuur-nederland.nl
Singel 329
3311 HE, Dordrecht