Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Wat kost het huren van een springkussen?

De prijzen van het huren van springkussens kunnen nogal uiteenlopen. De voordeligste keuze is hierin lang niet altijd de beste keuze. Het laatste wat je als huurder wilt is dat de kinderen die gebruik maken van het gehuurde kussen gewond raken of verongelukken en je zal niet de eerste zijn waarbij dit gebeurt. Laat daarom bij de keuze voor je springkussen de prijs niet de leidende factor zijn, maar kies voor een partij die de veiligheid van de gebruikers als hoogste prioriteit heeft.

Bij de filialen van Springkussenverhuur Nederland huur je al een springkussen vanaf ongeveer € 60,- per keer. Daarmee zijn we wellicht niet altijd de goedkoopste, maar ben je wel altijd gegarandeerd van veilige springkussens die over een geldig certificaat beschikken en kun je gebruik maken van onze uitgebreide productkennis en service.


Factoren die de prijs van het huren van een springkussen beïnvloeden:

1. Veiligheidsnormen en Certificering:
Springkussens moeten voldoen aan hoge veiligheidsnormen en uitgebreid TÜV-gekeurd zijn. Kussens die niet aan deze normen voldoen, kunnen goedkoper zijn in aanschaf en verhuur, maar de veiligheid is dan zeker niet gewaarborgd. Vraag altijd naar een certificaat van het springkussen om ervoor te zorgen dat het aan de veiligheidsnormen voldoet.

2. Zekeringsmaterialen en Valmatten:
Controleer of de verhuurder ook zekeringsmaterialen en eventuele valmatten aanbiedt bij de verhuur van het springkussen. Deze materialen kunnen bijdragen aan een veiliger gebruik van het kussen.

3. Onderhoud en Uiterlijke Staat:

Let op of de springkussens minimaal jaarlijks worden onderhouden en of ze er in werkelijkheid hetzelfde uitzien als op de plaatsen van de website. Een goed onderhouden kussen is essentieel voor de veiligheid van de gebruikers en is ook gewoon veel leuker om op te springen.

4. Transportkosten:
Vaak kun je een springkussen niet zelf vervoeren. Informeer daarom naar de transportkosten van het springkussen bovenop de kale huurprijs. Deze kosten kunnen variëren afhankelijk van de afstand en het type transport dat nodig is.

5. Duur van de Huurperiode:

Sommige verhuurders bieden kortingen aan voor langere huurperioden. Informeer naar eventuele kortingen of deals voor langdurige huur van het springkussen.

6. Extra Diensten en Opties:

Controleer of er extra diensten of opties beschikbaar zijn, zoals opzetten en afbreken van het kussen, begeleiding tijdens het gebruik, of thematische decoraties. Deze extra’s kunnen de totale kosten van het huren beïnvloeden. Door rekening te houden met deze factoren en niet alleen naar de prijs te kijken, kun je ervoor zorgen dat je een veilig en betrouwbaar springkussen huurt voor een geslaagd evenement. Succes bij jouw keuze voor een passen, leuk en veilig springkussen.

Benieuwd naar of er een filiaal van ons bij jou in de buurt zit? Check onze filialen!

Klantenservice

Contactgegevens

E. Info@springkussenverhuur-nederland.nl
Singel 329
3311 HE, Dordrecht