Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

4 redenen om te starten bij Springkussenverhuur Nederland

Springkussenverhuur Nederland is begin 2015 gestart en wij zijn continue op zoek naar nieuwe franchise deelnemers. Onder andere de vestigingen Drechtsteden, Breda Hoeksche waard en Den Haag zijn al onderdeel geworden. En met succes!

Bestaande formule

Het voordeel is dat een ondernemer in een bestaande formule stapt. Je hoeft je geen zorgen te maken over de visie van het bedrijf of hoe je het bedrijf gaat richting geven. De DNA is er al. Je hoeft er alleen maar zelf mee aan de slag te gaan. Een ander voordeel is ook dat je minder kosten maakt én dat deze van te voren al in kaart zijn gebracht. Vaak is het zo dat wanneer je zelf een onderneming start dat er veel onvoorziene kosten zijn. Of als je al een ondernemer bent dat je geen onvoorziene kosten erbij kan hebben. Dat is, wanneer je aansluit bij de Springkussenverhuur franchise, niet het geval.

We nemen een hoop werk uit handen als je dit naast je bestaande onderneming gaat doen. Een ondernemer met een bestaande onderneming weet hoeveel werk het opstarten van een onderneming kost en zal dus ook de meerwaarde zien van het instappen bij een bestaand concept, waarbij de basis al stevig is gelegd. Dit zijn dan ook de reden waarom je bij ons makkelijk in kunt stappen:

  • Je krijgt professionele begeleiding waardoor beginnersfouten en financiële tegenvallers worden beperkt.
  • Je bent zowel juridisch als economisch zelfstandig.
  • Je krijgt toegang tot kennis en ervaring op het gebied van verkooptechnieken en administratie.
  • Huisstijl wordt aangeleverd, dit hoef je niet meer te laten maken.
  • Alle online marketing wordt voor je uitgevoerd.
  • Productmanagers staan zeven dagen per week klaar om je te ondersteunen in vraag en aanbod.
  • Inkoopkortingen bij de opstart en latere inkoop
  • Tegen een maandelijks bedrag van €50,- kan je ook de administratie aan ons overlaten.
  • Uitgebreid Franchisehandboek met diverse tips & tricks en je kan met al je vragen telefonisch terecht.

Online marketing

Wij nemen de online marketing van je over. In ons concept is het online gedeelte heel belangrijk. Want wij zorgen ervoor dat jouw klanten je online uitstekend weten te vinden. Wij hebben daar veel ervaring mee en zorgen dan ook voor deze dienst, zodat jij jezelf daar niet druk over hoeft te maken. Dit betekend ook dat we een complete professionele site voor je hebben klaar staan die aansluit de huisstijl, dus dit is allemaal al geregeld en ligt voor je klaar.

Producten

We maken als franchiseconcept gebruik van een startpakket aan producten. Dit startpakket is een compleet pakket bestaande uit springkussens, luchtkussens en verwante artikelen. Zo heb je gelijk een compleet pakket in huis waarvan wij weten dat het de best verhuurde producten zijn. Heb je zelf al een productenpakket liggen? Te gek! Dan kijken we hoe we die kunnen matchen met ons eigen productenpakket en hoe we dit online kunnen vormgeven. Gaande weg is het mogelijk om je productenpakket uit te breiden mocht je dit willen en dan kan je gebruik maken van inkoop kortingen!

Begeleiding

Wanneer je net begint als ondernemer krijg je in het begin professionele begeleiding. Zo voorkom je dat je beginnersfouten maakt wanneer je net begint met het onderneming. Ook financiële tegenvallers kunnen op deze manier beperkt worden omdat wij weten wat voor bedragen vereist zijn. Dit geld natuurlijk niet alleen de opstart. Onze product managers staan 7 dagen per week voor je klaar. Dus als je vragen hebt kan je heel makkelijk een belletje doen. Ben je een ervaren ondernemer? Helemaal prima. Dan zijn we erg blij met de ervaring die je meebrengt en kunnen we hopelijk veel van elkaar leren.

We zien uit naar jouw belletje, zodat je kan starten met jouw eigen Springkussenverhuurvestiging!

Klantenservice

Contactgegevens

E. Info@springkussenverhuur-nederland.nl
Singel 329
3311 HE, Dordrecht