Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

 4 tips voor het huren van een springkussen!

Wanneer je een springkussen wilt huren zijn er aantal zaken waar je rekening mee zult moeten houden. Dat komt de veiligheid, optimaal springplezier en je eigen gemoedsrust namelijk ten goede. Als je springkussen goed en veilig staat heb je er vervolgens geen omkijken meer naar en kan het speelplezier beginnen!

Waar ga je huren?

Belangrijk bij het huren van een springkussen is dat het bedrijf waar je het kussen huurt een degelijk bedrijf is. Het nakomen van afspraken, kwaliteit van de kussens en de prijs spelen hierin een belangrijke rol. Bekijk de website van het bedrijf goed en bekijk, indien mogelijk de reacties van andere klanten. Vaak kun je hieraan snel genoeg zien of je een goede partij hebt gevonden. Wanneer 90% van de klanten tevreden is kun je ervan uit gaan dat het om een betrouwbare verhuurder gaat. Dit voorkomt dat je op de dag dat je het kussen nodig hebt met lege handen staat. Ga daarnaast uit van je gevoel. Heb je geen goed gevoel bij een contactpersoon van het bedrijf? Misschien dat even verder kijken dan handiger is!

Wat voor springkussen?

Je hebt een betrouwbare verhuurder gevonden. Maar nu is de vraag natuurlijk wat voor springkussen je gaat huren. De keuze is vaak gigantisch. Daarom is het verstandig om eerst te bedenken hoe groot het kussen moet zijn en waar het komt te staan. Hou daarbij rekening met de ruimte voor de blower aan de achterkant of de zijkant van het springkussen én voldoende ruimte vóór het kussen. Vervolgens kun je gaan beslissen wat voor kussen je wilt. Wil je een speciaal thema? Kijk of je hierop kunt zoeken met de zoekoptie die vaak binnen veel webshops beschikbaar is. Daarnaast zal je moeten bepalen of je een stormbaan of een springkussen wilt hebben. Vaak geldt dat hoe ouder je doelgroep is hoe groter het kussen moet zijn.

Halen of bezorgen?

Vervolgens is het handig om te bekijken of je zelf in staat bent het springkussen op te halen. Veel bedrijven bezorgen voor een kleine meerprijs het kussen op de door jouw gewenste locatie. Dit bespaart je tijd en sjouwwerk. Heb je een grote auto/bus en vind je het sjouwen geen probleem dan is het zelf ophalen van het kussen vaak een prima optie. Dit geldt ook voor het opzetten en het ophalen.

En dan?

Je springkussen is op de juiste plek. Blaas het kussen vervolgens op door de blower goed te bevestigen aan de luchttoevoerslang. Zet het kussen, indien nodig, nog wat steviger vast met extra haringen en spanbanden zodat het kussen niet kan verschuiven. Het is vervolgens verstandig om de haringen te bedekken met een lege emmer of bijvoorbeeld zandzakken om te voorkomen dat kinderen in de haringen stappen of erover struikelen. Je springplezier kan beginnen! Je hebt nu in principe alles geregeld om veilig en goed te kunnen springen!

Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben over het plaatsen van een springkussen óf wil je graag een springkussen bij ons huren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Klantenservice

Contactgegevens

E. Info@springkussenverhuur-nederland.nl
Singel 329
3311 HE, Dordrecht