Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Springkussenverhuur Nederland is aan het groeien!

Wij hebben goed nieuws, heel goed nieuws. We hebben het streven om dit jaar uit te groeien naar 10 filialen. We zaten op 3 en we kunnen nu melden dat we inmiddels gegroeid zijn naar 6 filialen.

Breda

Springkussenverhuur Breda heeft in april zijn deuren geopend. Daarmee is zij het 4e filiaal in rij en de eerste in Brabant! En we weten dat de gezellige Brabanders van een feestje houden. We zijn dus ook blij dat wij kunnen delen in die feestvreugde en kunnen voorzien in kwalitatief uitstekende feest materialen en luchtkussens. Met Breda hebben we breed afzet gebied erbij wat strekt tot Oosterhout en Zevenbergen. Wel zijn we nog steeds op zoek en in gesprek met andere ondernemers in Brabant die willen of kunnen aansluiten bij onze franchise. Mocht je dit zelf willen, of iemand kennen die hier interesse in heeft, laat het weten!

Den Haag & Bollenstreek

Dan gaan we terug naar de Randstad! Springkussenverhuur Den Haag sluit deze maand bij ons aan waardoor wij nu ook in de haaglanden kunnen verhuren. Dus in den haag en de randsteden van Den Haag kan je binnenkort een beroep doen op onze hulp bij Springkussens en luchtkussens. Als je vervolgens nog iets noordelijker kijkt op de kaart dan kom je de bollenstreek tegen. Een gebied in het westen van Leiden tot voorbij het westen van Haarlem waarin heel veel bloembollen worden gekweekt, maar waar ook veel mensen wonen. Ook hier kunnen wij binnenkort helpen bij het bouwen van een geweldig evenement of feestje met partymaterialen, springkussens en luchtkussens!

Vestigingen?

Springkussenverhuur Nederland telt meerdere vestigingen:

  • Springkussenverhuur Rotterdam (hoofdkantoor)
  • Springkussenverhuur Drechtsteden
  • Springkussenverhuur Hoeksche Waard
  • Springkussenverhuur Breda
  • Springkussenverhuur Den Haag
  • Springkussenverhuur Bollenstreek

Er zijn meerdere gesprekken gaande om dit jaar door te groeien van 6 tot 10 filialen. Vervolgens is het de doelstelling om dit tiental in 2016 te verdubbelen naar 20 filialen. Ons streven is om in 2018 een landelijke dekking hebben.

Wil je ook franchisenemer worden? Meld je aan via deze link

Klantenservice

Contactgegevens

E. Info@springkussenverhuur-nederland.nl
Singel 329
3311 HE, Dordrecht