Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Nieuw in Nederland: Springkussenverhuur Nederland

Springkussenverhuur Nederland hoopt de komende jaren de nieuwe sensatie te zijn op het gebied van springkussenverhuur. Daarvoor hebben wij een plan, een goed plan denken wij zelf. Maar, wie zijn we en wat doen we? We stellen ons graag even voor!

Wie zijn we?
Springkussenverhuur Nederland is een franchise die zijn oorsprong vind in de samenwerking tussen online marketingbureau TO BE FOUND en Gaaf! Verhuur. Samen hebben we al eerder ervaring opgedaan met de combinatie verhuur, online marketing en franchising. De eerder opgezette franchise bleek een vrijblijvende garantie te zijn tot omzet. Gaaf! Verhuur brengt hier ervaring met zich mee op het gebied verhuur en 2Bfound helpt bij het online converteren en communiceren. Samen staan we sterk en hebben we een goede formule. Inmiddels zijn er meerdere vestigingen. Wat voor de meeste begon als een hobby, groeide al snel uit tot een parttime baan met goede verdiensten.

Wat doen we?
Allereerst verhuren we springkussens. Simpel. Daarnaast proberen we ons online heel goed te positioneren zodat we als eerste opvallen wanneer mensen online gaan zoeken naar springkussens bij hun in de buurt. We voorzien ook niet alleen in springkussens, we proberen breder te faciliteren: van springkussens tot geluidsinstallaties. We proberen mensen breder te voorzien met springkussens, stormbanen, partytenten en feest versieringen. Zoals een Sarah voor als je moeder of vrouw 50 jaar wordt.

Vestigingen?
Springkussenverhuur Nederland telt meerdere vestigingen:

  • Springkussenverhuur Rotterdam (hoofdkantoor)
  • Springkussenverhuur Drechtsteden
  • Springkussenverhuur Hoeksche Waard

Er zijn meerdere gesprekken gaande om dit jaar door te groeien van 3 tot 10 filialen. Vervolgens is het de doelstelling om dit tiental in 2016 te verdubbelen naar 20 filialen. Ons streven is om in 2018 een landelijke dekking hebben.

 

Klantenservice

Contactgegevens

E. Info@springkussenverhuur-nederland.nl
Singel 329
3311 HE, Dordrecht