Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Zet eenvoudig een springkussen op in 3 stappen

Het komt vaak genoeg voor dat een klant bij een van onze vestigingen een springkussen komt ophalen en vervolgens vraagt: “Hoe zet je zo’n ding eigenlijk op?” Als eerste kunnen we je laten weten dat dit niet heel lastig is, anders verhuren wij geen springkussens zonder begeleiding. Maar om je te helpen hebben wij 3 stappen voor je uitgewerkt die het opzetten van een springkussen heel makkelijk maken: plaatsing, aansluiten en controle.

Plaatsing

Het is belangrijk om de plaats te bepalen voordat u überhaupt het kussen gaat huren. Bij het organiseren van een evenement of een feestje ben je vaak beperkt tot een bepaald aantal vierkante meters. Dit betekend dus dat je hier ook rekening mee moet houden bij het huren van een springkussen. De afmetingen van onze springkussens worden altijd duidelijk gecommuniceerd, zodat u van te voren kan weten of u genoeg ruimte hebt.

Wanneer u het springkussen hebt gehuurd is het zaak dat u het springkussen daadwerkelijk gaat plaatsen. Dit kunt u eenvoudig doen door het springkussenpakket uit te rollen en zo eerst op de juiste plaats te brengen. Je kunt dan gelijk kijken waar de voorkant en zijkanten van het springkussen zitten. Let hier goed op, want wanneer je een springkussen hebt opgeblazen is het een heel karwei om hem nog te draaien. Probeer dit te voorkomen. Voor u het weet bent u namelijk het kussen weer aan het laten leeglopen en opnieuw aan het opblazen.

Houdt naast de plaatsing ook rekening met de hoogte. Plafonds en bomen kunnen nog al eens in de weg staan. De hoogte van de springkussens worden meestal niet weergegeven en zijn meestal tussen de 3 á 4 meter tenzij het wél wordt weergegeven. Nu past een springkussen zich gauw aan de omgeving, hij kan tegen een stootje maar de omgeving niet. Niet elke boom knuffelt graag een springkussen.

Aansluiten

Wanneer je het springkussen hebt uitgerold, is het tijd om hem aan te sluiten. Er wordt altijd één of meerdere elektrische ventilators bij de springkussens meegeleverd die ervoor zorgen dat je het springkussen kan opblazen en dat het springkussen blijft staan. Vaak zit er aan elk springkussen een slurf die om de ventilator heen gebonden kan worden. Zorg dat deze goed vast zit. Hoeveel ventilators je moet aansluiten spreekt voor zich, per slurf is er een ventilator.

Controle

De laatste stap is een simpele maar bespaart je veel tijd. Als je zeker weet dat de plaatsing goed is en de ventilator op het springkussen zit aangesloten, kun je het springkussen gaan opblazen. Let hierbij wel op, aan de zijkanten van de springkussen zitten er vaak sluiting met een rits, touw of klittenband . Deze worden opengezet wanneer je het springkussen wil laten leeglopen. Wanneer u een springkussen huurt staan deze nog al eens open. Controleer dus of deze vakken dicht zitten. Wanneer ze open zijn staat u waarschijnlijk een hele poos te wachten totdat het springkussen daadwerkelijk is opgeblazen en dat willen we nu juist voorkomen! Wanneer ze dicht zijn kunt u beginnen met blazen en controleren of het springkussen los staat van de omgeving. Wanneer dat zo is kunt u beginnen met springen!

Hoe gaat het dan uiteindelijk in zijn werking? Dat ziet u in het voorbeeld hieronder:

Klantenservice

Contactgegevens

E. Info@springkussenverhuur-nederland.nl
Singel 329
3311 HE, Dordrecht