Persoonlijke service
Breed assortiment
Hoge kwaliteit

Sit back and enjoy!

Vandaag hebben wij speciaal voor de Springkussenverhuur Nederland eens iets anders op de blog staan. Dit keer geen handige geschreven tips of antwoord op een brandende vraag maar wel een overzichtje van handige en leuke springkussenfilmpjes! Zo kun je eens zien hoe een springkussen opgebouwd wordt en hoe het één en ander in zijn werk gaat. 

Voor  we beginnen met springen

Voor je kunt beginnen met springen moet het kussen natuurlijk opgebouwd worden. In het volgende filmpje zie je hoe het springkussen snel en eenvoudig opgezet kan worden:

 

Zoals je ziet gaat dit een stuk makkelijker dan je waarschijnlijk vooraf dacht. Mocht je het toch niet zien zitten om een kussen zelf te plaatse dan kunnen wij dit uiteraard voor je doen! We brengen het kussen dan op locatie en ons personeel zal het kussen opblazen en op de juiste plek neerzetten.

De piratenstormbaan

Een stormbaan opblazen gaat iets anders in zijn werk dan het opblazen van een springkussen. Waar een normaal springkussen met 2 mensen wel te sjouwen valt raden we je aan om bij een stormbaan minimaal 3 á 4 mensen je te laten helpen of gebruik te maken van een steekwagentje/karretje. Daarnaast bestaat de lange stormbanen meestal uit 2 delen die zo dicht mogelijk tegen elkaar aangeschoven dienen te worden en vervolgens aan elkaar vast gemaakt kunnen worden met behulp van een grote flap met klittenband sluiting. In het volgende filmpje kunt u zien hoe dat er uit komt te zien:

Springkussen festival Amsterdam

Als je op zoek bent naar het grootste en gaafste evenement dat compleet in het thema staat van alles wat met springkussens te maken heeft dan ben je hier aan het juiste adres!! Het springkussen festival in Amsterdam brengt je de vetste tracks in combinatie met talloze springkussens en andere activiteiten. Komend jaar staat dit evenement gepland voor 2 & 3 juli. Wil je er bij zijn? Boek dan hier je kaarten! Voor een kleine sfeerimpressie, zie onderstaand filmpje:

Mocht je nog vragen hebben of advies willen over het huren of plaatsen van een springkussen? Neem dan gerust even contact met op met één van onze onderstaande vestigingen. Zij helpen je graag verder en kijken samen met jou wat ze voor je kunnen betekenen. Indien gewenst kunnen alle springkussens en andere materialen natuurlijk op locatie bezorgd worden en voor u worden op- en afgebouwd.

 

Klantenservice

Contactgegevens

E. Info@springkussenverhuur-nederland.nl
Singel 329
3311 HE, Dordrecht